Zelená smoothie bowl / Green Smoothie Bowl

8:08


    Jak si udělat ráno ještě zdravější a čerstvější, než s jahodovo-kokosovou smoothie bowl? No přece jednoduše. Uděláme si slaďoučkou smoothie bowl a přihodíme si do ní něco zeleného! V tomto případě špenát. Rozhodně se toho nebojte! Chuť špenátu není ve výsledné dobrůtce vůbec cítit. Leda je to možná více osvěžující. 😉 Takže se přesuneme k návodu, jak ji udělat!


INGREDIENCE:
  • 2 zmrzlé banány (pořádně uzrálé)
  • 1/3 hrnku zmraženého manga
  • 1/3 hrnku špenátu
  • 1 hrnek kokosového mléka
POSTUP:

    Ještě z kraje chci podotknout, že není vůbec potřeba dodržovat nějaké přesné dávkování ingrediencí. Záleží jenom na vás, kolik čeho chcete použít. Já například, když mám málo banánů, použiju jenom jeden. Vůbec nic se neděje. A špenát většinou kupuji již zmrzlý v obchodě, kde ho mají v takových těch malých kostičkách. Tak většinou dovnitř hodím jednu, nebo dvě.

    Tak, teď když v tomhle máme jasno, můžeme pokračovat dál! Zase jako u jahodovo-kokosové smoothie bowl je důležité začít nejdřív dávat do blendru zmražené ovoce, aby se to dalo pořádně rozmixovat. Kdybychom to udělali obráceně, ovoce by nám v mléce plavalo a rozmixování by bylo komplikovanější. 

    No a teď už nám zbývá jenom zapnout blender a nechat mixovat pár sekund. Voalá! Naše zmrzko-zdravá snídaně je na světě!

    Doporučuji vyklopit do mističky a posypat oříšky dle výběru, nebo čímkoliv jiným, čím si chcete vaši smoothie bowl dochutit! MLSEJTE ZDRAVĚ!

Mili


    Do you ever wonder how to make your morning even healthier and sweeter? It is quiet easy. All you need is one green smoothie bowl! In this case I added some spinach into my smoothie bowl. But don't worry! You can't even taste it! It only makes the smoothie bowl more refreshing. 😉 Let's get started.

INGREDIENTS:
  • 2 frozen bananas (riped)
  • 1/3 cup frozen mango
  • 1/3 cup spinach
  • 1 cup coconut milk

PROCESS:

    First thinks first the amount of the ingredience is just indicative. It really doesn't matter that much. Just add as much as you want. For example I sometimes use just one banana except of two, if I'm running out of bananas. I usually buy the spinach frozen in cubes so I put one or two cubes into my smoothie bowl.

    So when we are sure about everything we can start with the process. It's the same as with the strawberry - coconut smoothie bowl. The most important thing is to put your frozen fruit first or it will not blend easily!


    Now the only thing you have to do is to turn on your blender and let it all blend together! And you are done! Now you can enjoy your filling, healthy and delicious smoothie bowl!

    I recomend to serve in a bowl topped with nuts or anything else you want to put on your "ice-cream breakfast". Have a nice day and snack healthy!

Mili


    

You Might Also Like

0 komentářů

Flags courtesy of ITA's
Flags of All Countries used with permission.


Počet zobrazení