Jahodová smoothie bowl s kokosovým mlékem / Strawberry smoothie bowl with coconut milk

21:00

 
    S příchodem léta přichází i chuť nejen na sladké, ale hlavně na STUDENÉ! Jenže dát si nějakou dobrou zmrzlinu při dodržování paleo diety se zdá jako nesplnitelná touha. Opak je pravdou! Tahle dokonalá jahodová smoothie bowl s kokosovým mlékem je totiž lepší, než kterákoli "jahodová" zmrzlina, kterou jste kdy ochutnali!


    Nebojte se, příprava není nijak náročná. Navíc stačí jenom pár ingrediencí.

INGREDIENCE:
  • 2 banány (zralejší) - zmražené
  • 1 hrnek mražených jahod
  • 1 hrnek kokosového mléka (nebo jiného mléka dle vašeho výběru)
  • strouhaný kokos, oříšky dle výběru, nebo cokoliv čím si chcete "zmrzlinku" dochutit, či přikrášlit
POSTUP:

    Postup je velice jednoduchý. Jediná důležitá věc je začít váš blender, nebo food processor plnit nejdříve zmrzlým ovocem a až poté dolít mléko. Jde o to, že kdybyste to udělali obráceně, špatně by se to mixovalo. Takže jak už jsem řekla, nejdříve dáme do blenderu zmrzlý banán a jahody a poté zalijeme kokosovým mlékem, nebo jinou tekutinou dle vašeho nejlepšího uvážení. 😊 No pak už jenom zapneme blender a čekáme, dokud nemá naše směs krásnou zmrzlinovou konzistenci. Zabere to jenom minutku dvě a všechno by mělo být perfektně rozmixováno. Pak už zbývá jenom zmrzlinku vyklopit do mističky a posypat vámi zvolenou směsí oříšků, ovoce, či čehokoliv jiného.

Tak a máte hotovo! Přeji krásný den a MLSEJTE ZDRAVĚ!

Mili




    With the summer always comes the sweet tooth. Usually for something sweet and COLD! But try to buy some ice cream when you are on a paleo diet. But there is a solution. You can make your own "sweet cold thing" at home. 😄 It will be cheaper and much more healthy. This strawberry - coconut smoothie bowl is the perfect combination of sweet and cold.

    Don't worry the process is very easy and quick plus you need just a few things.

INGREDIENTS:
  • 2 frozen bananas
  • 1 cup strawberries (frozen)
  • 1 cup coconut milk
  • coconut, nuts of choice... (anything you want to put on the top of your "ice cream")
PROCESS:

    The process is very easy. Start with putting your frozen bananas and strawberries into your blender or food processor. It is important to strat with the frozen fruit or it woud have been very hard for your bleneder to mix it properly. Then ad the liquid (in this case the coconut milk or any milk of your choice). Then start blending. It will be finished in few seconds. Now just scoop your nice cream into a bowl and top it with fruits and nuts of your choice! 

And we are done! Have a nice day and SNACK HEALTHY!

Mili


You Might Also Like

0 komentářů

Flags courtesy of ITA's
Flags of All Countries used with permission.


Počet zobrazení